Kokemuksia hieronnasta

Olen viime aikoina keskustellut asiakkaideni kanssa hieronnassa käymisen syistä joka innoitti kirjoittamaan blogin heidän suullaan. Suurin osa tulee hoidattamaan jotain vaivaavaa kipua, jotkut taas haluaa rentouttavan käsittelyn raskaan viikon päätteeksi. Hieronnassa käynti tapoja on niin monta kun on asiakasta. Toiset haluavat keskustella päivän polttavista puheenaiheista, toiset vaihtaa kuulumiset, osa asiakkaista haluaa olla hiljaa tai jopa nauttia pienet nokkaunet. Osalle se on ainoa hetki viikosta kun on mahdollisuus ja aikaa hengähtää. Hierontapöydälle kun ei läppäriä saa, totesi yksi asiakas. (Toki saa, mutta kannustan kuitenkin jättämään läppärin laukkuun hieronnan ajaksi.) Monelle se on hetki itselle. Olen aiemminkin maininnut hieronnan vaikutuksista mm. Yleisimpiä kysymyksiä -blogitekstissä, hieronta on paljon enemmän kuin yhden lihasjumin jurraamista.

Nyt päästän asiakkaat ääneen, olkaa hyvä!

Luulin vuosia että hieronnan kuuluu sattua

Oli todellinen onnenpotku, kun tulin sillon joskus ekaa kertaa hierontaan kun X antoi leimakortin ja kertoi itse käyvänsä. En muista mitä ennakkoajatuksia mulla oli, mutta varmaan tyytyväisempi en nyt voisi olla. En osannut kuvitellakaan kuinka hieronta oikeasti voisi vaikuttaa positiivisesti näin paljon. Kun tietää, että hieroja oikeasti tietää mistä puhuu, kouluttaa itseään ja pysyy ajan hermolla, niin tietää myös olevansa hyvissä käsissä. Toimiva kroppa on mulle elintärkeä asia, ja on todella huojentavaa, että voi asettua hierontapöydälle ilman pelkoa siitä, että sattuu (luulin vuosia että hieronnan kuuluukin sattua?!!). On myös hienoa nähdä, kun toinen on ammatissaan intohimo mukana unohtamatta sitä, miten inspiroiva tarina sun uuden ammatin takaa löytyy!! Ja tyhmiäkin voi kysyä ja aina oot vastannut ja neuvonut, jos jotain on ollut kielen päällä. Ja Maisa. Maisa on best. Sitä ei voi unohtaa <3

Iso kiitos!!

-Juulia

Pitkään jatkuneet purentalihasongelmat

Olen käynyt kymmenillä eri hierojilla, mut olet ainoa jolle olen palannut aina uudestaan. Monesti olen käynyt 3-5 krt samalla hierojalla ja siinä ajassa jo huomaan kuinka kaavamaisesti osa tekee työtään. Sinä osaat ottaa huomioon sen hetkiset jumit ja kehon tarpeet sekä sovittaa hieronnan sen mukaan. Olen saanut apua pitkään jatkuneisiin purentalihasongelmiin ja siitä olen syvästi kiitollinen! Olen kehunut ja suositellut sinua ympäri kylää. Käynti hierojalla on minulle omaa aikaa ja erittäin tärkeä osa palautumista henkisestä (sekä fyysisestä) kuormituksesta. Sun vastaanotolla voi olla joko vaan ihan hiljaa, jutella vakavia sekä ei niin vakavia asioita. 

Kiitos Samuli!

-Maija 

Kurkkua kuristi, kaulan ympärillä tunti jatkuvasti ”vanne”

Pitkään jatkuneiden kireiden purentalihasten oireiden takia hakeuduin hoitoon. Kurkkua kuristi, kaulan ympärillä tuntui jatkuvasti ”vanne”, palan tunne oli kurkussa ja jatkuva päänsärky kaverina aamusta alkaen. Kahden hoitokerran jälkeen ongelmat poistuivat ja ovat pysyneet poissa. Suosittelen lämpimästi ammattitaitoista hierojaa, joka keskittyy asiakkaan ongelmiin ja osaa hoitaa yksilöllisesti. Myös blogissa on paljon mielenkiintoista ja ajankohtaista luettavaa! 

-Mari

Olen aina ehkä vähän jännittänyt hierontaan menoa

Samulin hieronta oli todella varma, ammattimainen, miellyttävä ja rentouttava. Itse olen aina ehkä vähän jännittänyt hierontaan menoa ja siksi jättänytkin menemättä, vaikka tarvetta olisikin ollut. Mutta Samulin iloinen vastaanotto ja rento asenne sai pian rentoutumaan, ja ehdottomasti uskaltaudun uudelleenkin menemään.

-Katri

Hääpuvun sovituskuvat

Ensimmäisen kerran tulin käymään sulla koululla ja käyntini jälkeen jo totesin miehelleni, että olen löytänyt huippu hierojan, jonka hierottavana on helppo olla. Olet huikea ammattilainen ja sinulta löytyy paljon tietoa hieronnan vaikutuksista eri kehon toimintoihin. En ole ennen saanut hieronnasta niin paljon apua kun sen jälkeen kun sinulla olen alkanut käymään! Ja tästä myös kertoo se, että olen ainakin kolme uutta asiakasta saanut sinulle ja he ovat myös eteenpäin suositelleet. Puhukoot puolestaan myös ammattitaidostasi ne ennen ja jälkeen hääpuvun sovituskuvat.

-Kirsi

Samuli on rautainen ammattilainen, tän takia kannatti ajella pk-seudulta Tampereelle käymään!

-Sirja

Todella asiansa osaava hieroja.

-Olli

Kunnon hierontaa joka tuntui sopivasti kropassa.

-Joni

Auttaako hieronta päänsärkyyn?

Kun asiakas päätyy varaamaan ajan hierontaan, voi syitä olla monia. Niska-hartia seudun kireys, jonka seurauksena pään kääntäminen on rajoittunutta tai aiheuttaa jopa kipua. Sormien tai käsien puutuminen voi johtua kireästä hartiarenkaasta. Ohimolla jomottava päänsärky voi olla merkki yöllisestä hampaiden yhteen purennasta tai pantamainen päänsärky tiukasta pään nyökkääjä lihaksesta. Palan tunne kurkussa saattaa aiheutua tiukasta suun pohjasta. Pistävä kipu hengittäessä tai puristava tunne selkärangassa voi olla seurausta nikaman fasettinivelen toimintahäiriöstä eli fasettilukosta. Penikkatauti tai hiirikäsi on myös hierojan heiniä! Tiesitkö, että näihin kaikkiin vaivoihin voin vaikuttaa hieronnan keinoin?

Linkki ajanvaraukseen.

Tuhannet kiitokset kaikille palautteen jättäneille, tässä muutama niistä. Julkaistaan taas myöhemmin lisää. Palaute on aina erittäin tervetullutta.

-Samuli